Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Brother Tiskalnik nalepk QL-1110NWB

Brother
Šifra: BQL1110NWBYJ1
361,07 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 295.96 €
Na zalogi

Opis

Tiskalnik nalepk QL-1110NWB je tiskalnik za široke transportne nalepke s črnimi kodami. Primeren je za podjetja oziroma njihove oddelke, ki se ukvarjajo s prevzemom in oddajo pošte ter za..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Tehnologija tiskanja
Tiskalnik nalepk za široke transportne nalepke.
Hitrost tiskanja
do 110 mm/sekundo
Povezljivost
USB 2.0; mreža, wireless
Garancija
3 leta(ob spletni prijavi na http://www.brother.si/support/warranty-page )
Ostalo
Vgrajen rezalnik za izdelovanje nalepk želene dolžine z neskončno rolo.; USB-povezljivost za PC in Mac;
Opis
širine TZ-trakov: 3.5, 6, 9, 12, 18, 24, 36 mm

Opis

Tiskalnik nalepk QL-1110NWB je tiskalnik za široke transportne nalepke s črnimi kodami. Primeren je za podjetja oziroma njihove oddelke, ki se ukvarjajo s prevzemom in oddajo pošte ter za skladišča, ki potrebujejo velike nalepke. Tiskalna glava omogoča širino izpisa do 101,6 mm. Tiskalnik je združljiv s paketi programske opreme za nalepke drugih proizvajalcev.

Tiskalnik nalepk QL-1110NWB omogoča tiskanje nalepk FBA – Fulfilled By Amazon preko posebne funkcije z izrezovanjem »PDF PrintCrop«. Tako lahko natisnete PDF, ki vsebuje več nalepk s črtnimi kodami, preko svojega FBA računa, saj gonilnik samodejno zazna, izloči in natisne vsako posamezno nalepko na QL-1110NWB. S tem si olajšate označevanje predmetov za dostavo na Amazon.

QL-1110NWB ponuja različne možnosti povezljivosti - žično, brezžično, USB in Bluetooth s podporo za MFi in AirPrint. Nalepke lahko natisnete z vašega PC-ja, Mac-a, pametnega telefona ali tablice. Na pomnilnik lahko shranite kar do 255 nalepk in jih natisnete z vgrajeno funkcijo USB-gostitelja.

Uradna stran proizvajalca.