Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Mastercam postaje

Izbira in nakup računalnika je lahko zelo neprijetno opravilo, sploh če kupujemo računalnik, ki bo lahko kos zahtevnim grafičnim operacijam in kompleksnim matematičnim izračunom. Nakup takega računanlika lahko atronomski, nasploh če gledamo zadevo iz finančnega vidika.

Nakup nepremišljenih dragih komponent ponesejo ceno računalnika lahko v nebo, zato se je pred nakupom nove grafične postaje, smiselno, priporočljivo, če ne že kar nujno posvetovati s strokovnjaki, ki bodo glede na vaša opravila in delo ki ga opravljate z računalnikom, svetovali in pomagali da bo grafična postja res služila tistemu namenu, kot se potrebuje.

S podjetjem aCam d.o.o. iz Ljubljane poslujemo že vrsto let, nasploh pa imamo tudi sami več kot 10 let izkušenj z načrtovanjem, modeliranjem in izdelovanjem CAD/CAM programov z orodjem Mastercam. Tako da nam je dobro pozano kako je lahko včasih mukotrpno čakanje na izračune posameznih kompleksnih operacij ali pa počasno pregledovanje simulacij, katerim računalniki niso kos.

S inženiringom aCam d.o.o. smo pripravili nekaj okvirnih tipov sestav grafičnih postaj, ki bodo kos različnim nalogam.

MasterCammastercam graficna postaja

Mastercam delovne postaje: