Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Varstvo osebnih podatkov

Družba ARHCOMP, RAČUNALNIŠTVO, d.o.o. skrbi za zasebnost strank. V tem dokumentu so navedene informacije o tem, katere osebne podatke obdelujemo, ali te podatke obdelujemo na podlagi podanega soglasja ali na drugi pravni podlagi, v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov. Z uporabo naše spletne strani in z osebnim ali telefonskim kontaktom soglašate, da družba ARHCOMP, RAČUNALNIŠTVO, d.o.o. pridobiva, hrani, obdeluje in uporablja spodnje podatke.

Katere osebne podatke zbiramo?

  • Podatke, potrebne za sklenitev pogodbe (npr. ime in priimek) in podatke za komunikacijo (npr. naslov, e-mail, telefon)
  • Informacije glede izbranih načinov komunikacije z nami
  • Podatke o komunikaciji z nami, vključno s tržnim komuniciranjem
  • Podatke o plačilih 
  • Podatke o reklamacijah


V nobenem primeru ne zbiramo posebnih vrst osebnih podatkov ali osebnih podatkov, ki bi posegali v vašo lokacijsko zasebnost.

Pravna podlaga za obdelovanje vaših osebnih podatkov

V skladu z veljavno zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov lahko vaše osebne podatke obdelujemo:

  • če ste nam dali soglasje
  • za potrebe sklenitve pogodbe z vami
  • če je obdelava potrebna zaradi zakonitih interesov
  • če to od nas zahteva zakonodaja.

 

Dano soglasje za obdelovanje vaših osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete.

Namen zbiranja vaših osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo le za določene, izrecne in zakonite namene in jih ne bomo obdelovali na noben način, ki ni združljiv s temi nameni. Takšen namen je lahko odgovor na povpraševanje, izvajanje naročila, ki ste nam ga dali, izboljšanje vašega obiska na naši spletni strani, izboljšanje naših izdelkov in storitev na splošno, ponudba storitev ali aplikacij, trženjske akcije itd. Podatke zbiramo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Doba hranjenja vaših osebnih podatkov

Osebne podatke bomo obdelovali skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Hranili jih bomo samo toliko časa, kolikor je to potrebno v skladu s pravno podlago in za namene, za katere jih obdelujemo. Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše osebne privolitve, hranimo do vašega preklica.
Po preteku obdobja hrambe bomo osebne podatke učinkovito in trajno izbrisali. Na vašo zahtevo, ki jo lahko posredujete na naslov info@arhcomp.si lahko vaše osebne podatke anonimiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z vami.

Možnosti in pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki

Če imate vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, lahko z nami kadarkoli stopite v stik na info@arhcomp.si. Na istem naslovu lahko pridobite tudi informacijo o zbranih podatkih, predlagate izbris, popravek, anonimizacijo ali omejitev obdelave v skladu z Uredbo EU 2016/679. Pod določenimi pogoji imate pravico prejeti izpis osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v elektronski obliki.
Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Kje hranimo vaše podatke

Upravljalec podatkov je ARHCOMP, RAČUNALNIŠTVO, d. o. o. , e-poštni naslov ... Za zavarovanje osebnih podatkov nam pri tehnični izvedbi lahko pomagajo tudi druge organizacije.
Vaše osebne podatke hranimo skrbno varovane v naših strežniških prostorih, ki so skrbno varovani. Vsi zaposleni v družbi se zavedamo pomena varovanja osebnih podatkov.