Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Servis tiskalnika

Servisiramo vse vrste tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Servis tiskalnika je področje na katerem imamo več let izkušenj.

Kvaliteten, zanesljiv in hiter servis tiskalnikov sta za naše stranke na prvem mestu.

Tiskalnik lahko popravimo na terenu, v kolikor ocenimo, da za uspešno odpravo napake na napravi ni potrebno tiskalnika nositi v servis.

V kolikor se izkaže, da je za servis tiskalnika potrebna bolj poglobljena diagnostika, ali pa za tiskalnik ni na zalogi rezervnega-nadomestnega dela, vam lahko ponudimo nadomestni tiskalnik.

V kolikor ste naša zvesta stranka ali pa imate z nami sklenjeno pogodbo za najem tiskalnika (MPS pogodba), vam nadomestni tiskalnik nudimo brezplačno.
Po navadi je vsak servis tiskalnika zaključen v nekaj dneh.

Smo pogodbeni servisni partner za Brother tiskalnike, servisiramo pa tudi tiskalnike drugih blagovnih znamk in proizvajalcev.

servis tiskalnika

 

 

servis tiskalnika


 servis tiskalnika

 

Pri laserskih tiskalnikih so za slab izpis največkrat krivi ponarejeni tonerji, in okvare na tiskalniških bobnih. Za kvaliteten izpis in dolgo življenjsko vašega tiskalnika je pomembno, so pomembni kvalitetni tonerji. Ne tiskamo z ponaredki, če pa že pa izberemo kvalitetne kompatibilne toneje in ne segamo po tistih z najnižjo ceno. Tudi med kompatibilnimi tonerji obstajajo velike razlike.

Pri vsaki menjavi tonerja je priporočljivo očistiti korona žico, obenem pa moramo paziti, da pri menjavi tonerja, prah ne pada v tiskalnik.

Pri Inkjet tiskalniki pa je največji problem uporaba slabih ponaredkov kartuš, ki zapacajo tiskalno glavo, velikokrat pa se je že zgodilo, da so se kartuše dobesedno razlile. Največkrat je pri servisu inkjet tiskalnikov potrebno menjati enoto.

V sklopu servis tiskalnikov nudimo:

  • menjavo transfernih enot,
  • menjavo bobnov,
  • menjavo grelnih enot
  • čiščenje tiskalnikov,
  • menjavo inkjet tiskalniških glav,
  • ostali servisi tiskalnikov...,