Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Nakup tiskalnika

Tiskalniki so nepogrešljive naprave v vsakem podjetju, obvezen pa je tudi v skorajda vsakem domu. Na trgu je možno dobiti nov tiskalnik za zelo malo denarja, vendar je kljub temu vsak nakup priporočljivo opraviti kar se da racionalno. Pri tem je predvsem pomembno, da glede na dane potrebe uporabnika izberemo vrsto tiskalnika, ki ne bo nujno najcenejši, bo pa najbolj ugoden na dolgi rok. Pri tem se upošteva cena potrošnega materiala (kartuše, tonerji, bobni…) in možnost kvalitetnega servisa tiskalnika v primeru napake…

Odločate se lahko med nakupom:


Na voljo pa je tudi široka ponudba potrošnega materiala za vse vrste tiskalnikov.

Pri nakupu tiskalnika ni dovolj, da ste pozorni samo na začetno ceno naprave. V primeru, da se odločite za najcenejši tiskalnik, boste privarčevano vsoto hitro poplačali za nove kartuše ali tonerje. Najslabše pa je ko ugotovite, da je potrošni material predrag in je ugodneje kupiti nov tiskalnik, stara - še vedno brezhibna naprava pa pristane na smetišču. Ob tem pa povsem pozabite na skrb za okolje!

 

Pred nakupom tiskalnika zato vedno preverite vrednost vseh delov naprave in zagotovljene možnosti servisiranja. Ker je možnosti in kombinacij na trgu zelo veliko, pa vam pri izbiri z veseljem pomagamo.

nakup tiskalnika