Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Neskončne barvne nalepke 9mm CZ-1001

Brother
Šifra: xyz_CZ1001
22,00 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 18.03 €
Na zalogi

Opis

Originalna rola Brother CZ-1001 omogoča tiskanje barvnih nalepk za široko paleto potreb po označevanju. Rola širine 9 mm in dolžine 5 m za izdelavo nalepk po meri se lahko uporablja v pisarni ali..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Opis
Za tiskalnik Brother VC-500W (BRVC500W)
Širina traku
9 mm
Dolžina traku
5m

Opis

Originalna rola Brother CZ-1001 omogoča tiskanje barvnih nalepk za široko paleto potreb po označevanju. Rola širine 9 mm in dolžine 5 m za izdelavo nalepk po meri se lahko uporablja v pisarni ali doma za označevanje datotek, škatel, polic, osebnih stvari, izdelkov in drugih pomembnih predmetov.

 

Izdelajte impresivne barvne nalepke za datoteke, mape, police in arhivske škatle z rolo barvnih nalepk CZ-1001. Označite svoje imetje z nalepkami po meri in si tako zagotovite, da bo ostalo vaše. Oblikujte nalepke za uporabo v notranjih prostorih, ki jih ne bo moč spregledati.

Neprekinjena rola nalepk CZ-1001 je strokovno zasnovana tako, da ustreza vsem vašim potrebam glede označevanja. Nalepke lahko režete na želeno dolžino. Rolo preprosto vstavite v kompatibilen tiskalnik nalepk: zahvaljujoč tehnologiji tiskanja ZINK® Zero-Ink® ne potrebujete črnila ali tonerja!