Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Brother VC-500W barvni tiskalnik nalepk

Brother
Šifra: xyz_BVC500WZ1
225,00 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 184.43 €
Na zalogi

Opis

Preden karkoli preberete poglejte video (stavimo da brali potem sploh ne boste!):  Predstavitveni video... Prvi Brotherjev barvni kompaktni namizni tiskalnik nalepk je resnično revolucionaren..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Tehnologija tiskanja
Termični tiskalnik (Tehnologija barvnega tiskanja ZINK® Zero-Ink)
Resolucija tiskanja
313 dpi
Hitrost tiskanja
hitrost tiska 8 mm na sekundo
Povezljivost
USB 2.0; Wireless
Širina traku
od 9 do 50 mm
Garancija
3 leta(ob spletni prijavi na http://www.brother.si/support/warranty-page )
Ostalo
Kompatibilen z računalniki Windows/Mac (prek USB-povezovanja) in pametnimi telefoni/tablicami (prek brezžičnega povezovanja), Vgrajeni rezalnik za dolžino nalepke po meri
Opis
v kompletu z 1 x CZ-1004 25 mm x 5 m, rola z nalepkami | CK-1000 50 mm, rola za čiščenje, usb kabel, napajalnik in priročnik za hitro uporabo

Opis

Preden karkoli preberete poglejte video (stavimo da brali potem sploh ne boste!): 

Predstavitveni video...

Prvi Brotherjev barvni kompaktni namizni tiskalnik nalepk je resnično revolucionaren izdelek na trgu pisarniških tiskalnikov nalepk. Prvič lahko natisnete nalepke v kateri koli barvni kombinaciji, kar je idealno za barvno kodiranje datotek, dokumentov in arhivskih map.

Nalepkam dodajte barvne slike kakovosti fotografij, kot so logotipi podjetij, izkaznicam pa fotografije osebja in obiskovalcev.

VC-500W, opremljen z brezžičnim in USB-vmesnikom, lahko povežete z računalnikom Windows/Mac in za oblikovanje nalepk uporabite brezplačno programsko opremo P-touch Editor. Pri povezovanju z mobilnim telefonom ali sorodno napravo Android/Apple uporabite aplikacijo Brother Color Label Editor.