Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Brother PT P300BT Cube, tiskalnik nalepk

Brother
Šifra: BPTP300BTYJ1
60,00 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 49.18 €
Ni na zalogi

Opis

Brother PT P300BT Cube je eleganten in kompakten tiskalnik nalepk, idealen za domačo uporabo. Z Bluetooth povezavo se enostavno povežete s telefonom ali tabličnim računalnikom. Z brezplačno..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Povezljivost
Bluetooth
Garancija
3 leta(ob spletni prijavi na http://www.brother.si/support/warranty-page )
Ostalo
napajanje: baterije 6xAAA ali AC-napajalnik model AD-24ESEU (ni priložen);Priloženo: kaseta s trakom širine 12 mm (črno na belem)
Opis
Tiskanje nalepk širine 3.5, 6, 9 in 12 mm

Opis

Brother PT P300BT Cube je eleganten in kompakten tiskalnik nalepk, idealen za domačo uporabo. Z Bluetooth povezavo se enostavno povežete s telefonom ali tabličnim računalnikom. Z brezplačno aplikacijo P-touch Design&Print urejate nalepke na enostaven, preprost in zabaven način. Pri oblikovanju nalepk lahko izbirate med več kot 1.000 simboli in emotikoni, 23 različnimi pisavami in 61 sličicami, katere lahko dodate besedilu.

S PT P300BT Cube tiskalnikom nalepk lahko oblikujete trajno obstojne nalepke do širine 12 mm. Natisnete lahko tudi nalepke z imenom, ki se z likalnikom vtisnejo na otroška oblačila. S pomočjo baterij, je lahko P-Touch Cube primeren tudi za mobilno uporabo v okolici hiše.

Uradna stran proizvajalca.