Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Brother PT P710BT, tiskalnik nalepk

Brother
Šifra: PTP710BTXG1
120,78 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 99.00 €
Na zalogi

Opis

Brother PT P710BT Cube Plus je eleganten in kompakten tiskalnik nalepk za uporabo v vaši pisarni. Z Bluetooth povezavo se lahko enostavno povežete s telefonom ali tabličnim računalnikom. Omogoča..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Tehnologija tiskanja
Termični tiskalnik (Vgrajena Wi-Fi in NFC za tiskanje nalepk iz pametnih telefonov ali računalnika)
Hitrost tiskanja
do 24 mm/s
Povezljivost
Wi-Fi, NFC
Garancija
3 leta(ob spletni prijavi na http://www.brother.si/support/warranty-page )
Ostalo
Priložena kaseta s trakom, AC-napajalnik in USB-kabel; Vgrajen samodejni rezalnik; možnost vstavljanja slik; vodoravni, navpični ali zrcalni izpis; tiskanje črtnih kod; neposredno tiskanje preko PC; 10 različnih okvirjev
Opis
Tiska nalepke širine 3.5, 6, 9, 12, 18 in 24 mm

Opis

Brother PT P710BT Cube Plus je eleganten in kompakten tiskalnik nalepk za uporabo v vaši pisarni. Z Bluetooth povezavo se lahko enostavno povežete s telefonom ali tabličnim računalnikom. Omogoča enostavno uporabo, saj lahko nalepke oblikujete tudi preko svojega računalnika Windows ali Mac-a. Povežete se lahko s podatki iz vaše baze in nalepkam poljubno dodajate različne slike, logotipe, črtne kode, okvirje in ostale simbole.

Z Brother PT P710BT Cube tiskalnikom nalepk lahko oblikujete trajno obstojne barvne nalepke do širine 24 mm in dolžine 500 mm. Zaradi vgrajene litij-ionske baterije za ponovno polnjenje, ki jo lahko polnite prek USB-vhoda oziroma polnilnika, je primeren tudi kot mobilna enota za tiskanje nalepk, kjer koli že ste.

Uradna stran proizvajalca.