Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Brother PT E300VP, tiskalnik nalepk

Brother
Šifra: xyz_BPTE300VPYJ1
139,00 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 113.93 €
Na zalogi

Opis

Brother PT E300VP je nepogrešljivi profesionalni tiskalnik nalepk za uporabo na terenu in drugod. Za zagotavljanje delovanja kjerkoli in kadarkoli ima vgrajeno polnilno litij-ionsko baterijo in..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Tehnologija tiskanja
Termični tiskalnik (Trpežen dizajn, velik osvetljen grafični LCD-zaslon, Vgrajenih veliko elektrikarskih in avdio/vizualnih simbolov)
Hitrost tiskanja
do 20 mm/s
Garancija
3 leta(ob spletni prijavi na http://www.brother.si/support/warranty-page )
Ostalo
vsebina pakiranja: Vključuje kaseto s trakom, polnilno litij-ionsko baterijo, AC-napajalnik in kovček; vgrajen industrijski močni ročni rezalnik s funkcijo premora za rezanje z manj odpadka; do 5-vrstični izpis; vodoravni ali navpični izpis
Opis
širine TZE-trakov: 3.5, 6, 9 in 12 mm

Opis

Brother PT E300VP je nepogrešljivi profesionalni tiskalnik nalepk za uporabo na terenu in drugod. Za zagotavljanje delovanja kjerkoli in kadarkoli ima vgrajeno polnilno litij-ionsko baterijo in AC-napajalnik. Posebnost tiskalnika nalepk PT E300VP je trpežen dizajn in velik osvetljen grafični LCD-zaslon. Z njim lahko natisnete nalepke širine od 3,5 do 18 mm, vključno s termoskrčljivimi cevkami.

Brother PT E300VP ima vgrajenih veliko elektrikarskih in drugih pogosto uporabljenih simbolov. Značilne so tudi posebne funkcije za zahteve po označevanju električnih napeljav. Komplet vsebuje kaseto s trakom in priročen kovček. Tiskalnik nalepk uporablja TZe-trakove, izdelane s posebno tehnologijo laminiranja s termičnim prenosom za zagotovitev obstojnih in vedno jasno berljivih nalepk.

Uradna stran proizvajalca.