Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Brother HL-1222WE laserski tiskalnik

Brother
Šifra: BHL1222WEYJ1
135,00 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 110.66 €
Ni na zalogi

Opis

Iščete cenovno ugoden brezžični črno-beli laserski tiskalnik za domačo uporabo ali manjše pisarne? Potem je tiskalnik Brother HL-1222WE prava izbira za vas. Tiskalnik je preprost za uporabo,..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Tehnologija tiskanja
Črnobeli laserski tiskalnik
Barvno tiskanje
Ne
Resolucija tiskanja
2.400 x 600 dpi
Hitrost tiskanja
20 str/min
Izpis prve strani
10 sek
Pomnilnik
32 MB
Povezljivost
Full Speed USB 2.0, Wi-Fi
Vhodna kapaciteta predalov
150-listni predal
Garancija
3 leta(ob spletni prijavi na http://www.brother.si/support/warranty-page )
Priporočeno število strani na mesec
do 1.800 strani
Začetna polnitev tonerja ob nakupu tiskalnika
1.500 strani
Velikost tiska
A4

Opis

Iščete cenovno ugoden brezžični črno-beli laserski tiskalnik za domačo uporabo ali manjše pisarne? Potem je tiskalnik Brother HL-1222WE prava izbira za vas. Tiskalnik je preprost za uporabo, primerne velikosti in eleganten na pogled.  Zagotovo bo kos vašim vsakodnevnim potrebam po tiskanju.

Laserski črno-beli tiskalnik se odlikuje po nizkem strošku tiskanja in nudi kakovostne izpise. Preprost je za namestitev. Zraven ima že priložen veliki Brother toner (TN-1090), ki omogoča do 1.500 natisnjenih strani in s tem nižje stroške za vas.

Tiskalnik Brother HL-1222WE pripravi prvi izpis v 10-ih sekundah, hitrost tiskanja pa je do 20 strani na minuto. Vgrajena je LED nadzorna plošča in tehnologija, ki zaznava in preprečuje zastoj papirja.

Želite učinkovito in enostavno skeniranje in tiskanje kar direktno iz mobilnih naprav ali pametnih telefonov? Ni problema. Laserski tiskalnik HL-1222WE podpira aplikacijo Brother iPrint&Scan, ki se jo enostavno naloži na mobilno napravo (npr. iPhone, iPad, tablični računalniki) ali na pametni telefon z Android ali Windows Phone sistemom. Preko brezžičnega povezovanja boste tako hitro in priročno prišli do želenih dokumentov.

Tiskalnik je energetsko učinkovit in zmanjšuje vpliv na okolje. Skladen je z nemškimi okoljskimi standardi Blue Angel in Energy Star.

Uradna stran proizvajalca.