Godešič 25
Škofja Loka
4220
trgovina@arhcomp.si
Facebook
Košarica
Skupaj ()
Vaša košarica je prazna

Brother PT E550WVP, tiskalnik nalepk

Brother
Šifra: BPTE550WVP
221,65 €vključno z DDV
Cena brez DDV: 181.68 €
Ni na zalogi

Opis

Brother PT E550WVP je nepogrešljivi tiskalnik nalepk za uporabo na terenu in drugod. Je profesionalni pripomoček za jasno označevanje kablov, stikal, vzvodov in podobno. Električarji, IT,..

Celoten opis

Tehnične lastnosti

Tehnologija tiskanja
Termični tiskalnik (Velik osvetljen grafični zaslon; napredni rezalnik za enostavno odlepljanje; Tiskanje iz računalnika ali pametnih telefonov/tablic)
Hitrost tiskanja
do 30 mm/s
Garancija
3 leta(ob spletni prijavi na http://www.brother.si/support/warranty-page )
Ostalo
Vključuje 2 kaseti s trakom, USB-kabel in kovček; vodoravni, navpični ali zrcalni izpis; do 7 vrstični izpis
Opis
Tiska na širine nalepk 3.5, 6, 9, 12, 18 in 24 mm

Opis

Brother PT E550WVP je nepogrešljivi tiskalnik nalepk za uporabo na terenu in drugod. Je profesionalni pripomoček za jasno označevanje kablov, stikal, vzvodov in podobno. Električarji, IT, telekomunikacijski, varnostni in drugi inštalaterji izdelujejo  vzdržljive in vremensko obstojne nalepke iz računalnika ali pametnega telefona z uporabo vgrajene WiFi povezljivosti. Tiskalnik ima vgrajeno litij-ionsko polnilno baterijo in AC-napajalnik.

Brother PT E550WVP ima vgrajen napredni rezalnik za enostavno odlepljanje in velik osvetljen grafični zaslon. Z njim lahko natisnete nalepke širin 3.5, 6, 9, 12, 18 in 24 mm. Komplet vsebuje 2 kaseti s trakom, USB-kabel in prenosni kovček.

Uradna stran proizvajalca.